Hey, leuk dat je er bent!

Charlotte-BB - BezigeBijtjes

Mijn naam is Charlotte

en ik ben een van de Bezige Bijtjes. Deze webshop komt voort uit een liefde voor mooie, leuke en trendy spullen. Wat ik het liefst doe is elke dag speuren naar de mooiste accessoires, de zachtste stofjes,  de leukste speeltjes en nog veel meer. En dat allemaal tegen de beste prijzen natuurlijk, want het leven als jonge ouders is al duur genoeg.

PS. Ik heb ook een leuk (persoonlijk) mama blog. Wil je meer weten? Bekijk dan Blogs&Reviews.

Michel_van_der_Sterren - BezigeBijtjes

Samen met

mijn vriend Michel, mijn zoon Luca en mijn familie ben ik dagelijks bezig om de leukste spullen te vinden en de mooiste webshop van Nederland te maken. Neem je contact op met de klantenservice? Grote kans dat ik je direct help. Geen doorverwijzingen naar verschillende afdelingen dus, gewoon Charlotte.

Waarom zijn wij duurzaam?

 • Duurzame verzending

  Wij verzenden duurzaam. Een webshop verzend veel pakketjes. Dat is niet altijd goed voor het milieu. Daarom letten wij goed op wat de verzender (o.a. PostNL en DHL) doen om duurzaam te verzenden. Daarnaast investeren wij in een CO2 neutrale bezorging via Shopify Planet.

 • Duurzaam Inpakken

  Naast duurzaam verzenden gaat er ook veel verpakkingsmateriaal verloren bij een webshop. Daarom investeren wij in duurzame verpakkingen en beschermings-materialen. Ook hergebruiken wij verpakkingsmaterialen, indien niet beschadigd.

 • Nattou knuffeldoek 26 cm - BezigeBijtjes

  Tweedekans

  Onze Tweede-kans-collectie is een unieke collectie met enkel producten die retour zijn gekomen. Deze producten zijn (vrijwel) onbeschadigd, maar niet meer als nieuw te verkopen. Gaan ze in de prullenbak? Natuurlijk niet, ze krijgen nog een kans.

 • Nattou Knuffel Konijn 36 cm - BezigeBijtjes

  Lokaal inkopen en produceren

  Wij kopen bij voorkeur lokaal in. Wij verkopen Nederlandse en Europese merken. En wij letten er natuurlijk ook op dat de producten zo veel mogelijk lokaal worden geproduceerd.

 • Bamboom Hydrofiele Doeken 120x120 XL Ananas 2 stuks - BezigeBijtjes

  Biologische materialen

  Merken die wij verkopen produceren hun producten zo veel mogelijk met biologische materialen. Zo weten we zeker dat in de gehele productielijn over duurzaamheid wordt nagedacht.

 • Nattou Knuffel Hond 30 cm Bruin - BezigeBijtjes

  Duurzame Partners

  Of het nu om verzending, webhosting of fabrikanten gaat, wij doen pas zaken als een partner uitgesproken duurzaam is. Geen greenwashing, maar een duurzaam beleid.

BB_Logo_Color_Square_Nunito_Sans_Black - BezigeBijtjes

Heb je vragen?

Dan mag je me altijd mailen via info@bezigebijtjes.nl, vul het contactformulier in of kijk even bij de veelgestelde vragen. Ik ben ook op kantoortijden op de chat te vinden. 

Je kunt ons ook volgen op social media! 

Check hier onze Instagram

Check hier onze Facebook 

Veelgestelde vragen