Bezige Bijtjes en het klimaat

Alle verzendingen worden gecompenseerd!

E-commerce leveringen hebben een  CO2-voetafdruk. Daarom ondersteunen wij baanbrekende bedrijven die koolstof uit de lucht verwijderen.


Samen hebben deelnemende bedrijven:

- Duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer verwijderd- 
- Klimaatneutrale verzending geboden voor miljoenen bestellingen- 

  Hoe het werkt?

  Voor elke bestelling die we ontvangen, wordt een formule gebruikt om de geschatte verzenduitstoot te berekenen. Op basis van die schattingen gaat een deel van onze omzet naar CO2-verwijderingsbedrijven die zijn goedgekeurd door wetenschappers van Carbon Direct. Die bedrijven gebruiken dat geld om zoveel koolstof te verwijderen als onze zendingen hebben veroorzaakt. Eventuele extra fondsen worden gebruikt voor verdere ontwikkeling van CO2-verwijderingstechnologieën.

  De bedrijven die de CO2 uit de lucht verwijderen

  Grassroots Carbon

  Video preview unavailable in editor.
   

  Grassroots Carbon helpt veehouders om landbeheer praktijken aan te passen om de gezondheid van de bodem en het ecosysteem te verbeteren, waardoor er meer koolstof in de bodem wordt opgeslagen.

  Mast Reforestation

  Drones over a forest

  Mast Reforestation combineert bewezen bosbouwpraktijken met nieuwe technologie om gezonde, veerkrachtige bossen te herstellen die verloren zijn gegaan door bosbranden. De diensten van Mast omvatten zaadverzameling, zaailingkweek, herbebossingsdiensten en financiering op basis van hoogwaardige COverwijderingscredits.